در دیدار مدیر عامل بیمه آسیا کشور و هیات همراه با رئیس هیات امنای حسینیه اعظم زنجان بر لزوم تعامل و
همکاری دوسویه در ارائه خدمات بیمه ای تاکید شد.
به گزارش شهاب زنجان، در ابتدای این دیدار که در محل سالن جلسات مسجد حسینیه اعظم زنجان برگزار شد، جواد غم پرور، رئیس هیات امنای حسینیه اعظم زنجان ضمن خیرمقدم به مدیر عامل بیمه آسیا کشور و هیات همراه به حسینیه اعظم زنجان در صحبت هایی با پرداختن به تاریخچه حسینیه اعظم زنجان در طول تاریخ بیان کرد: این مکان با قدمت بالای 400 سال جزوء اولین حسینیه های شهر زنجان است و طبق اسناد تاریخی این مکان حسینیه بوده که در ضلع جنوبی شهر تا شعاع چند کیلومتری آن حسینیه ای وجود نداشت.
وی منع برپایی هرگونه مراسمات مذهبی در زمان رضاخان در ایام محرم و صفر را یادآور شد و افزود: بعد از آن زمان اولین حرکت ها در این مکان مذهبی دوباره رونق گرفت، به طوری که در محرم بین3 تا4 هزار گوسفند ذبح می شد و این مساله در گذر زمان قوت گرفت.
به گفته غم پرور، دسته عزاداری حسینیه اعظم زنجان قبل از انقلاب اسلامی نیز بزرگترین دسته عزاداری شهر بود که با استقبال عموم مردم عزادار برگزار می شد.
رئیس هیات امنای حسینیه اعظم زنجان، اعتقاد راسخ عموم مردم عزادار به این دسته عزاداری در روز هشتم محرم با نام «یوم العباس» را متذکر شد و گفت: باور عموم به این مکان به حدی رسیده که برخی از دور که نیت خیر داشته اند، به آن رسیده اند و در این راستا طرح نیابتی از سوی این حسینیه اجرا شده است.
غم پرور با اشاره به مطلب روزنامه کیهان در سال56 با تیتر « مردم زنجان 3600 راس گوسفند جلو پای عزاداران حسینی ذبح کردند»، اظهار کرد: این خبر سند موثقی در ارتباط با اعتقاد و باور مردم به این دسته عزاداری بوده که در سال های اخیر استقبال از آن چشمگیر شده است.
وی ادامه داد: از سال56 به بعد که با پیروزی انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی شکل گرفت، تعداد گوسفندان قربانی به مرز 12 هزار راس گوسفند نیز رسید که تصمیم هیات امنا بر ذبح و توزیع آن در بسته های مشخص بین عموم شهروندان بخصوص نیازمندان بود.
رئیس هیات امنای حسینیه اعظم زنجان با اعلام اینکه بسته بندی گوسفند ذبح شده 220 هزار تومان هزینه دارد، افزود: بخشی از نذورات مردمی در گذر زمان صرف توسعه و عمران و آبادانی مسجد شده که امروز شاهد راه اندازی قرض الحسنه، کتابخانه، دارالشفا و موسسه کشت و صنعت مصباح هستیم.
غم پرور با بیان اینکه اکنون بیش از 20 هزار متر مربع مساحت و15 هزار مترمربع بنا این مسجد توسعه یافته است، ادامه داد: همه این اقدامات انجام گرفته در بخش های مختلف از محل نذورات مردمی است.
وی بیان کرد: صندوق قرض الحسنه این مسجد برای2200 نفر وام در قالب قرض الحسنه پرداخت کرده است که بیشتر از طیف محروم و بی بضاعت جامعه بوده است.
رئیس هیات امنای حسینیه اعظم زنجان، راه اندازی کتابخانه این مسجد را گامی در راستای توسعه فرهنگ مطالعه در جامعه بیان کرد و متذکر شد: این کتابخانه به مساحت 100 مترمربع و 2 قرائت خانه در دو بخش خصوصی و عمومی راه اندازی شده است.
وی راه اندازی دارالشفاء در این مسجد را از دیگر برنامه های عمرانی در سال های گذشته بیان کرد و گفت: هرگونه خدمات پزشکی در این مرکز درمانی از ساعت7 تا 12 شب برای عموم مردم انجام می گیرد و در ایام محرم خدمات درمانی رایگان است. البته پزشکان شهر در زمان های مشخص در محل دارالشفاء آماده ویزیت بیماران هستند.
غم پرور همچنین درباره راه اندازی موسسه کشت و صنعت مصباح وابسته به این مسجد بیان کرد: حسینیه اعظم یک باغ 12 هکتاری سیب دارد که با همکاری و هماهنگی جهاد کشاورزی استان نهال از هلند وارد کردیم و خوشبختانه محصول آن جزو بهترین سیب های منطقه است و مشتریان خاصی از شهرهای مختلف دارد. به گفته وی، نهال سیب وارداتی جزوء نهال هایی است که به کم آبی عادت دارد.
رئیس هیات امنای حسینیه اعظم زنجان، با اعلام اینکه دامپروری منطقه آذربایجان با گوسفند افشار شناخته شده است، افزود: 10 سال قبل جهاد دانشگاهی و دانشگاه زنجان اسپرمی با هدف چندقلوزایی از نیوزلند وارد کردند که اکنون با اجرای این طرح توسط موسسه مصباح بیش از 24 شهر کشور از گوسفندان چندقلوزایی استقبال کرده اند. غم پرور با تاکید بر افزایش میزان امنیت غذایی در کشور بخصوص در شرایط کنونی بیان کرد: ایران در دام سنگین ضعیف است و در این راستا توجه به دام سبک به دلیل شرایط مساعد اقلیمی حائز اهمیت است. در این رابطه با توجه به نوسان نرخ ارز یک سال گذشته هیچ گونه فروش دامی نداشته ایم.
وی در خاتمه صحبت هایش از احمد مظفرخرمی، مدیر شعب بیمه آسیا استان و همکارانش در طول سال های همکاری با هیات امنای حسینیه اعظم زنجان به پاس همکاری و تعامل در ارائه انواع خدمات بیمه ای مسئولیت و آتش سوزی بخصوص بیمه دسته عزاداری روز هشتم محرم قدردانی کرد.
اجرای اصل 44 قانونی اساسی در بیمه آسیا
در ادامه این نشست مدیر عامل بیمه آسیا کشور، ضمن معرفی شرکت سهامی بیمه آسیا گزارشی از عملکرد این شرکت در کشور ارائه کرد.
مسعود بادین، ضمن تسلیت ایام سوگواری شهادت امام حسین(ع) و یاران وفادارش با اشاره به اجرا شدن اصل44 قانون اساسی مبنی بر خصوصی سازی در کشور گفت: در این رابطه بیمه آسیا به سمت خصوصی سازی حرکت کرد، به طوری که سال گذشته 20 درصد از سهام آن دولتی بود که امسال کاملا خصوصی اداره می شود.
وی با اعلام اینکه دو سهامدار داخلی و دو سهامدار خارجی در این شرکت شریک هستند، اضافه کرد: این شرکت بیمه ای کشور اکنون وارد شصت و یکمین سال فعالیت خود شده است.
به گفته این مقام بیمه ای کشور، بیمه آسیا در اقصی نقاط کشور بیش از 100 شعبه و واحد خسارت دارد که از این تعداد 3 شعبه در استان زنجان فعالیت میکند.
بادین بازنشستگان این شرکت را غنیمتی برای سایر شرکت های بیمه ای کشور دانست و اضافه کرد: این افراد به دلیل تجربه و مهارت بیمه ای در سایر شرکت های بیمه ای به عنوان هیات مدیره و یا مدیر وارد کار می شوند که نشان از توانمندی کارکنان شرکت بیمه آسیا است.
مدیر عامل بیمه آسیا کشور، با اعلام اینکه اکنون بیش از 7 میلیون نفر در این شرکت بیمه گذار هستند، اظهار کرد: این نشان از سطح توانگری بالای شرکت و پرسنل آن در ارائه انواع خدمات بیمه ای دارد.
این مقام بیمه ای کشور ، با اعلام اینکه سال گذشته از سوی بیمه آسیا روزانه بالای هشت میلیارد و 100 میلیون تومان خسارت پرداخت می شد، یادآور شد: این شرکت بیمه ای با ارائه انواع طرحهای بیمهای نوین تلاش دارد، سطح رفاه و رضایت مشتریان را ارتقا دهد.
وی بیمه آسیا کشور را جزو چهار شرکت اصلی و بزرگترین بیمه خصوصی کشور اعلام کرد و افزود: اکنون3400 نماینده حقیقی و حقوقی و بالای3 هزار پرسنل بیمه آسیا در نقاط مختلف کشور آماده ارائه خدمات به عموم هموطنان در رشته های مختلف بیمه ای هستند.
مدیر عامل بیمه آسیا کشور، با اشاره به وقع سیل و بروز خسارت های ناگوار برای برخی از هموطنان در ابتدای سال جاری گفت: شرکت بیمه آسیا در کنار عموم مردم خسارت دیده بود و نقش بیمه ها برای آن ها تبیین شد و این مساله موجب شد تا مسئولان مفهوم بیمه و خدمات آن را جدی بگیرند.
به گفته این مقام بیمه ای کشور، در مساله زلزله ناگوار کرمانشاه نیز بیمه آسیا به جد به یاری خسارت دیدگان شتافت و خوشبختانه توانستیم به تعهدات خود جامه عمل بپوشانیم.
بادین از بیمه آسیا به عنوان میراث ملی برای کشور یاد کرد و افزود: در شرایط حاضر آمادگی این را نیز داریم که فعالیت های خود را در سایر رشته های بیمه ای توسعه دهیم.
بادین، خطاب به رئیس هیات امنای حسینیه اعظم زنجان بیان کرد: خوشحالیم که حسینیه اعظم زنجان با این قدمت و سبقه جزو بیمه گذاران، شرکت بیمه آسیا بوده و امید داریم این حسن اعتماد و اطمینان تداوم داشته باشد.
ارائه خدمات بیمه ای
در خاتمه این نشست مدیر شعب بیمه آسیا استان نیز در صحبت هایی از همکاری چند سال اخیر حسینیه اعظم زنجان با این شرکت بیمه ای ابراز خرسندی کرد و گفت: از سال 95 قراردادهای بیمه ای با حسینیه اعظم زنجان در قالب بیمه های مسئولیت و آتش سوزی مجموعه ها و موسسات آن ادامه دارد و امید داریم، روند فعالیت های دوسویه تداوم داشته باشد.
احمد مظفرخرمی در این رابطه اضافه کرد: امسال هم این افتخار را داشتیم که کمیته های 19 گانه حسینیه اعظم تحت پوشش بیمه نامه های مسئولیت و آتش سوزی قرار بگیرند.
وی از مدیر عامل بیمه آسیا بابت تحت پوشش قرار دادن مراسم دسته عزاداری هشتم محرم( یوم العباس) قدردانی کرد و از ایشان درخواست کرد، کلیه بیمه نامه های این حسینیه با برآورد همه ریسک ها در قالب یک بیمه نامه جامع ارائه شود.
مدیر شعب بیمه آسیا استان زنجان در خاتمه صحبت هایش از حسن اعتماد هیات امنای مسجد حسینیه اعظم زنجان بابت انتخاب این شرکت بیمه ای به عنوان بیمه گذار قدردانی کرد. در خاتمه این نشست، مسعود بادین، مدیر عامل بیمه آسیا کشور به عنوان خادم افتخاری حسنیه اعظم زنجان معرفی شد.
بازدید از بخش های مختلف مسجد حسینیه اعظم زنجان، موسسه کشت و صنعت مصباح وابسته به این مسجد و نیز شرکت در دسته عزاداری روز هشتم محرم از دیگر برنامه های مدیر عامل بیمه آسیا کشور و هیات همراه بود. بازدید از شعبه مرکزی و شعبه بلوار آزادی بیمه آسیا از دیگر برنامه های دومین روز سفر مدیر عامل بیمه آسیا کشور در شهر زنجان بود.